10% korting op natuurlijke vlooienmiddelen voor hond en kat

Geldig op Wk 28 Markten: Vrijdag centrum 10% korting op natuurlijke vlooienmiddelen voor hond en kat 10% korting op natuurlijke vlooienmiddelen voor hond en kat

Omschrijving

Ken je dit? Je koopt een vlooienmiddel, druppelt het op je hond of kat maar na een week zie je nog steeds vlooien. Veel vlooien worden resistent voor de druppels. Geld weg, vlooien helaas niet. Bovendien is het een gif die je aanbrengt. Hoe veilig is dit voor je  huisdier? Het natuurlijk vlooienmiddel van Natural Answer is gemaakt op 100% natuurlijke basis. Voor zowel de hond en de kat is er een unieke formule ontwikkeld. Daarom kunnen de werkzame stoffen in dit natuurlijke vlooienmiddel effectief vlooien bestrijden.

Veilig voor mens, huisdier en milieu

Geen van de werkzame stoffen van dit natuurlijke vlooienmiddel brengen schade toe aan u of uw huisdier. Deze stoffen doden vlooien, teken en andere parasieten. Omdat deze op natuurlijk basis zijn – en verder niet schadelijk, worden deze zonder problemen door het milieu opgenomen en afgebroken.

Effectieve bestrijding tijdens elke fase

De gezamenlijke werkzame stoffen bestrijden vlooien, teken en andere parasieten bij uw hond of kat. Dit doen ze effectief tijdens alle levensfasen van de vlooien.
  • Vlooien van andere honden of katten worden afgeschrikt.
  • Eitjes en larven drogen uit.
  • Het uitwendige skelet – het pantser wordt aangetast. Hierdoor drogen vlooien uit.
  • De ingewanden van vlooien raken beschadigd waardoor deze sterven.
  • De hormonale balans van vlooien wordt verstoord waardoor deze zich niet meer voortplanten.

Blijft altijd goed werken

Weet u nog? Die druppels die niet meer goed werken? Er zal bij dit natuurlijk vlooienmiddel geen resistentie optreden. Zo kunt u zeker zijn van een altijd effectief middel. Hoe lang u het ook gebruikt.

100% biologisch

Alle plantaardige stoffen zijn 100% biologisch geproduceerd. Omdat Natuurlijk Puur de gezondheid van je dier het allerbelangrijkst vindt krijg je deze vrijdag 10% korting op onze vlooienbestrijdingsmiddelen voor hond en kat.