Geplaatst op: 28 april 2021

Vanaf Vrijdag 30 april: De Markt Groningen geeft 25.000 euro cadeau aan haar bezoekers

Nog nooit eerder heeft de markt Groningen zo’n grootschalige actie gehouden als nu. Het mag ook wel aangezien Corona ook hier haar sporen heeft achtergelaten. Met name de Non-Food marktondernemers zijn zwaar geraakt.  Als we het over Non-Food marktondernemers hebben, dan gaat het om de stoffen, telefoonhoesjes, kleren, fournituren, lederwaren en bijvoorbeeld de cosmetica. Gelukkig staan ze nu, na drie maanden en dertien dagen, weer op de markt en kunnen de bezoekers weer bij hun terecht.

Een hart onder de riem steken

Deze unieke en speciale actie is bedacht door de Food en planten marktondernemers op de markten Groningen om hun collega’s te helpen. “We staan samen op de markt en samen zijn we de markt” vertelt een marktondernemer. Saamhorigheid en elkaar steunen in goede en slechte tijden staat centraal bij de markt.
Tienduizend waardebonnen voor tienduizend marktbezoekers

Unieke tijden vragen om Unieke acties.

De markten Groningen wil zoveel mogelijk mensen laten meedelen in de actie. Daarom is er gekozen om 10.000 waardebonnen van 2,50 euro weg te geven. De waardebonnen worden vanaf vrijdag 30 april bij de Food en planten marktondernemers weggegeven aan alle klanten tot ze op zijn. De klanten kunnen deze waardebonnen inwisselen en gebruiken bij de Non Food marktondernemers. Er zijn geen complexe regels. Het is gewoon een waardebon die iedereen mag gebruiken. Bezoek ook MarktenGroningen.nl voor meer informatie.

 

Deel op Facebook Verstuur per mail