Kaashandel Rosier vof

Mario en Kevin zijn iedere dinsdag te vinden op de Vismarkt in Groningen. Inmiddels zijn ze al 8 jaar te vinden op de markt in Groningen. Bij Kaashandel Rosier vind je uitsluitend gecontroleerde biologische kaas, zuivel en eieren. Iedere week hebben zij weer een ruim assortiment met biologische kazen (100 soorten).

Biologische kaas producenten betrekken de melk voor hun kaas van boeren die het vee in de groene en onbespoten weilanden laten rondlopen. Dit doen ze zolang mogelijk het kan in verband met het weer. De kalveren worden gevoed met pure melk van de koe. Dit gebeurt alleen bij het produceren van biologische kaas. Helaas wordt er vaak kunstmelk gebruikt bij het produceren van gewone kaas. Bij biologische kaas kunt u er dus op vertrouwen dat de kalveren worden gevoed met alleen biologisch voedsel en pure melk!

Tevens is dit beter voor het milieu omdat er geen chemicaliën worden gebruikt tijdens het bemesten. De kaas is gezond omdat het wordt geproduceerd zonder allerlei toevoegingen! Geen schimmelwerende en bacteriedodende middelen. Zelfs geen kleurstoffen.

Dus is de smaak natuurlijk lekkerder! Kom bij ons proeven en overtuig u zelf!

Het is ook diervriendelijker omdat de dieren meer ruimte krijgen. Nog een bijkomend ecologisch voordeel! Op het land zijn veel meer bloemen en dieren zoals weidevogels en vlinders door deze natuurlijke bemesting zonder bestrijdingsmiddelen.

Naast dat ze iedere week op de Vismarkt staan, zijn ze ook te vinden op de volgende markten:

  • woensdag, Breedstraat te Dokkum van 9.00 u – 17.00u
  • donderdag, Raadhuisplein te Drachten van 9.00u – 16.00u
  • vrijdag, Zaailand te Leeuwarden van 9.00u – 17.00u
  • En op elke zaterdag van 9.00u – 14.00u op het parkeerterrein tuinen te Frederiksoord
Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen