Lijnzaadfabriek

Verse lijnzaadolie, lijnaadcrème, lijnzaadshampoo, lijnzaad, lijnzaadcapsules en verse zwartzaadolie, dit is hetgeen wat we aanbieden op de markt.

Wat ons zo uniek maakt?

Vandaag geperst, vandaag gevuld en vandaag verkocht en ook vanaf vandaag direct te gebruiken. Dat is de kracht van onze mobiele lijnzaadfabriek. Wij produceren op de markt verse lijnzaadolie en verse zwartzaadolie en u bent daar getuige van. U ziet hoe de oliepers het Nederlands lijnzaad en zwartzaad perst tot de beste koudgeperste olie. De olie druppelt rechtstreeks in uw fles. Verser kan niet.

Hoe ik ben begonnen met ondernemen?

Achttien jaar was ik toen ik begon met kruidenleer, ook wel fytotherapie genoemd. Om ervaring op te doen werkte ik in traditionele kruidenwinkels in ’s Hertogenbosch en Breda.
Op mijn 25ste ben ik een kruidenzaak begonnen in Dordrecht. Hier maakte ik samen met de medewerkers kruidenmengsels, druppels en tabletten. Het motto was: tegen iedere kwaal is wel een kruid gewassen. Dat sloeg aan, de winkel werd een succes. Ook op het gebied van functionele huidverzorging ben ik zeer actief geweest. Talloze natuurlijke crèmes, shampoos en lotions zijn geproduceerd.
Na een kleine twintig jaar hard werken heb ik de zaak verkocht. Ik ben daarna een paar jaar met een bootje gaan door Europa gaan varen. Zo ook door de weidse vlakten in Frankrijk met haar vlas- en zonnebloemvelden.
Nu ben ik alweer jaren mooie natuurproducten aan het adviseren. Lijnzaad dat afkomstig is van vlas heeft me altijd gefascineerd. De functie van lijnzaad is enorm veelzijdig. De verse olie voor inwendig gebruik en de lijnzaadolie verwerkt in een verse 100% biologische huidverzorgingsproducten.

Overtuig uzelf van de mooie en ambachtelijke natuurproducten van de Lijnzaadfabriek.

Een vriendelijke groet, Robert-Jan van den Broek.

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen